HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    FOTOHABER    |    SPOR
 
 
Akdeniz Oyunları şimdiden politik sürtüşmeye neden oldu


2 Mart 2011 Çarşamba 13:02

AKP Milletvekili Ömer İnan büyük bir haksızlık etti ve SUN TV’de Başbakana ve katkısı olan her kese teşekkür eden Başkan M. Özcan’a ağır sözler sarf etti. Ziya Keskinışık’ın yeni köşe yazısında “ AKP Mersin için imzaladığı garantörlüğü seçim malzemesi olarak kullanacaktır” şeklindeki değerlendirmesi doğru çıktı.

 

 

 

AKP Milletvekili Ömer İnan büyük bir haksızlık etti ve   SUN TV’de Başbakana ve katkısı olan  her kese teşekkür eden Başkan M. Özcan’a ağır sözler sarf etti. Ziya Keskinışık’ın yeni köşe yazısında “ AKP Mersin için imzaladığı garantörlüğü seçim malzemesi olarak kullanacaktır” şeklindeki değerlendirmesi doğru çıktı.

 

AK Parti Mersin Milletvekilleri Kürşad Tüzmen, Prof. Dr. M.Zafer Üskül, Ali Er , İl Başkanı Mekin Merter Salt, İl Kadın Kolları Başkan Vekili Nazan Aydoğan, İl Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Işık, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanları, İlçe Kadın ve Gençlik Kollarının katılımı ile gerçekleşen Ak Parti Mersin İl Başkanlığının Şubat ayı Danışma Meclisine;toplantısında  2013 Akdeniz oyunlarını Mersin’e kendilerinin kazandırdığını belirten  Prof. Dr. Ömer İnan nezaket kurallarını aştı ve  birkaç gün önce SUN TV’de 2013 Akdeniz oyunlarının Mersin’e verilmesinde büyük katkısı olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve emeği geçen herkese teşekkür eden Mersin Büyükşehir Belediye başkanı  M.Özcan’a Akdeniz Oyunlarına sahip çıktığını gerekçesi ile çok ağır sözlerle yüklendi.

 

Akdeniz Oyunlarının Mersin’de yapılmasının bir şans olduğunu belirten Ak Parti Mersin Milletvekili Prof. Dr. Ömer İnan, en az 400 milyon lira Mersin’e geleceğini söyledi. Bu miktarın daha da fazla olabileceğini belirten Milletvekili Prof. Dr. Ömer İnan, Akdeniz Olimpiyatlarının Mersin için önemli olduğunu vurguladı. “Bunu eskiden yalvarsanız vermezlerdi,  daha önce çok yalvarıldı ama alınamadı. Şimdi ise bunun Türkiye de yapılması için yalvardılar. Niye Yunanistan iflas bayrağını çekmiş, ben bu olimpiyatları yapamam demiş. Libya can derdinde o da istemedi. İspanya o da krizde. Kolay değil bir imza. İmza da 200 milyon Euro veririm demektir bu, bunu diyen kim Başbakan. En büyük pay kimin Başbakanın, Başbakan ona hayır deseydi, o mektubu vermeseydi. Şimdi burada olmazdı” dedi.

 

Akdeniz Oyunlarına sahip çıktığını belirten Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan’a ağır sözlerle yüklenen  Mersin Milletvekili Prof. Dr. Ömer İnan açtı ağzını yumdu gözünü ve bakın neler söyledi.

 “Nerde var katkın senin, ne yaptın. 200 milyon Euro’nun kaç kuruşunu sen vereceksin. Sen yol yapmaktan aciz bir insansın. Yollar delik deşik. Bundan sonra ne katkısı olacağını göreceğiz. 2013’e kadar Mersin’de olimpiyat yapılacak diye havaalanı biter. Tarsus’ta turizm bölgesi oda biter. Mersin Anamur yolu biter. Bunlar büyük projeler. 2013 Akdeniz Olimpiyatlarını Mersin’e kazandırdığı için Başbakanımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

 





 
  HABER ARA
 
 
  
  FLAŞ HABER
  EN ÇOK OKUNAN
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
  SOSYAL MEDYA

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

fotohaber.net | İnternet Gazetesi | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
fotohaber.net © Copyright 2005-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA