HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    FOTOHABER    |    SPOR
 
 
Bukadarda olmaz ""Siyaseti stadyuma bile soktular"...


7 Mart 2011 Pazartesi 16:14

Cumartesi günü Mersin Tevfik Sırrı Gür stadyumunda oynanan ve vali Hasan Basri Güzeloğlu ile AKP Milletvekili Kürşat Tüzmen – Ali Erve CHP Milletvekili İsa Gök’ün de izlediği Mersin İdman Yurdu Kayseri Erciyes spor karşılaşması öncesi açılan pankarta büyük tepki gösterildi. Taraftarlar bu hareketi uzun süre yuhalayarak protesto etti.

 

Cumartesi günü Mersin Tevfik Sırrı Gür stadyumunda oynanan ve vali Hasan Basri Güzeloğlu ile AKP Milletvekili Kürşat Tüzmen – Ali Erve CHP Milletvekili İsa Gök’ün de  izlediği Mersin İdman Yurdu Kayseri Erciyes spor karşılaşması öncesi açılan pankarta büyük tepki gösterildi. Taraftarlar bu hareketi uzun süre yuhalayarak protesto etti.

Olay şöyle meydana geldi.

MİY kulüp Başkanı Ali Kahramanlı’nın demir profilden üstünü kapattırdığı ve dört tarafına “Kahramanlı grup” reklam yazılarıyla donattığı Kapalı B tribününün önüne, üzerinde Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan fotoğrafları, alt bölümde “AKDENİZ OYUNLARI İÇİN SİZE MİNNETTARIZ, pankartın sağ tarafında ise kulüp başkanı Ali Kahramanlıya ait “KAHRAMANLI GROUP, pankartın sağ alt kısmında ise, kapalı B tribününde maç seyretmeye gelen taraftara aitmiş izlenimi yaratmak içinde “EFSANE KAPALI-B TİRÜBÜNÜ”  yazılı devasa boyutlarda bir pankart asıldı.

GS Arenanın açılışında bile böyle bir pankarta yer verilmezken, Tevfik Sırrı Gür Stadyumuna siyasi içerikli afiş asılması ilk olurken, bu tür hareketlerin taraftarlar arasında olası bir sürtüşmenin çıkması halinde sonucunun çok kötü olabileceği düşünülmemiş olduğu  anlaşılmaktadır. Yöneticilerin düşünemediği olası bir tehlikeyi Mersin İdman Yurdu taraftarlar Derneği Başkanı  Aydın Demirci, oldukça çarpıcı şu açıklamayı yaptı.

"Geçtiğimiz hafta 2013 Akdeniz Oyunlarının şehrimiz Mersin’e verilmesinden sonra, kulüp yönetimimiz Başbakan’a teşekkür etmek amacıyla bir pankart hazırlatmıştır. Bu pankart büyük ölçüde olduğu için sadece Maraton tribünden sarkıtılması gerektiğinden ilk öncelikle diger Maraton tribününde açılması planlanmıştır. Fakat Maraton Güney tribününde pankartın açılması için gerekli olan makara sistemi olmaması sebebiyle bizim tarafa asılmıştır.
Pankartın bizimle hiçbir alakası olmadığını buradan tüm kamuoyuna paylaşıyorum. Tribün olarak hiçbir siyasi görüşü desteklemediğimiz tekrarlamak istiyorum. Tribün grubu olarak tüm siyasi görüşlere saygımız vardır, ama bir siyasi görüşümüz kesinlikle yoktur. Pankartı yaptıran Kulüp yönetimimizdir ve bizim önümüzde açılmasının tek sebebi makara sistemi düzeninin sadece Maraton Kuzey tarafında olmasıdır.dedi

 

Tamen reklam kokan böyle bir afişi her siyasi görüşe sahip Mersin Halkının malı olan stadyumda yine her siyasi görüşe sahip taraftarın kulübü Mersin İdman Yurdu Maçında kullanması şık olmayan bir hareket olarak Mersin Spor tarihinde yer alacaktır.





 
  HABER ARA
 
 
  
  FLAŞ HABER
  EN ÇOK OKUNAN
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
  SOSYAL MEDYA

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

fotohaber.net | İnternet Gazetesi | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
fotohaber.net © Copyright 2005-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA