HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    FOTOHABER    |    SPOR
 
 
ADAY GİBİ...


24 Eylül 2018 Pazartesi 10:24

CHP Genel Başkan Siyasi Başdanışmanı ve Eski Kültür Bakanı İstemihan Talay, aday adaylığını büyük bir gövde gösterisi ile yaptı. İl ve ilçe başkanlarının yanı sıra milletvekilleri ve meclis üyelerinin de hazır bulunduğu açıklamaya çok sayıda partili katıldı. “Dev seçime, dev aday” sloganı ile miting havasında yapılan açıklama sırasında İstemihan Talay’a “kesin aday” gözüyle bakıldı. Talay ise konuşmasında “Şimdi, Mersin’de yeni bir sayfa açmanın, üretime odaklı, insana ve çevreye duyarlı, halkçı bir belediyecilik anlayışını hakim kılmanın zamanıdır” dedi. OKU, YORUMLA ve PAYLAŞ ==>

 

Volkan GÖK TABANDAN BÜYÜK DESTEK Yaklaşık 2 yıldır alanda çalışmalar yapan ve dün itibariyle aday adaylığını açıklayan CHP Genel Başkan Başdanışmanı İstemihan Talay il binasında gerçekleştirilen mini bir miting ile açıkladı. Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı adaylık açıklamasına çok sayıda partili katılırken, CHP Mersin milletvekilleri Cengiz Gökçel, Ali Mahir Başarır, Alpay Antmen, CHP İl Başkanı Adil Aktay, Kadın Kolları Başkanı Pakize Güler, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Güzel, eski il başkanları Faruk Akar, Yılmaz Şanlı, Ali Galip Özkan ve Abdullah Özyiğit ve Mezitli Belediye Başkan Aday Adayı Sinan Koç’ta toplantıya katıldı. Koç Talay’ın konuşması sonrasında İstemihan Talay’a çiçek verdi. Ayrıca ilçe başkanları da açıklamada hazır bulundu. AKTAY; “RANTA VE BETONA GÖMÜLDÜK” Toplantıda ilk sözü alan İl Başkanı Adil Aktay, ülkenin, üretimden uzak, ranta ve betona dayalı bir ekonomik modelin yol açtığı krizlerle boğuştuğunu belirterek, “Ülkemizin içinde bulunduğu ağır ekonomik koşulların oluşmasında, iktidarın güdümündeki yerel yöneticilerin de büyük suçu var. AK Partili Belediye Başkanları, iktidarın ranta ve betona dayalı ekonomik modelini acımasızca uyguladılar ve bu ülke kentlerinin geleceğini kararttılar. Gün geldi, bir zamanlar büyük belediyecilermiş gibi gösterilen Kadir Topbaş gibi, Melih Gökçek gibi isimlerin foyaları ortaya çıktı;  bu isimler bizzat kendi partileri tarafından görevden alındı.  Böylece, AK Partinin yerel yönetimlerde aslında hiçbir başarı hikâyesinin bulunmadığı, kendileri tarafından itiraf edilmiş oldu.” Diye konuştu.  TALAY “HERKESE EŞİT HİZMET” Daha sonra söz alan Mersin Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı, eski Kültür Bakanı İstemihan Talay konuşmasına Hacı Bektaş-i Veli’nin ‘Bir olalım, iri olalım, diri olalım’ sözleriyle başladı. AKP iktidarının Türkiye’yi 16 yıldır korku ve baskı ile yönettiğini kaydeden Talay, “Bu süreçte teslim alamadıkları tek şehir Mersin oldu” dedi. Atatürk’ün, “Mersinliler, Mersin’e sahip olunuz” sözünü hatırlatan Talay, doğum yeri, inancı, dili ne olursa olsun Mersin’de ekmek yiyen herkesin Mersinli olduğunu ifade etti. Talay, belediye başkanı olması durumunda kimseyi inancından, dilinden ötürü dışlamayacaklarını, herkese eşit hizmet götüreceklerini, gençleri yönetime katarak Mersin’in marka değerini yeniden yaratacaklarını söyledi.

OKU, YORUMLA ve PAYLAŞ ==> http://www.mersinimecehaber.com/mersin/aday-gibi-h19560.html

Mersin İmece Haber Mersinde Haberin Merkezi





 
  HABER ARA
 
 
  
  FLAŞ HABER
  EN ÇOK OKUNAN
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
  SOSYAL MEDYA

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

fotohaber.net | İnternet Gazetesi | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
fotohaber.net © Copyright 2005-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA