HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    FOTOHABER    |    SPOR
 
 
Ben seçilirsem herkes sevinsin


4 Şubat 2019 Pazartesi 12:17

CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, “Ben Ak Partilinin de, HDP’linin de adayıyım. İyi Partililer adaylarını beğenmiyorsa onların da adayıyım. Ben seçilirsem Ak Partili de, HDP’li de, MHP’li de, İyi Partili de kendi adayı seçilmiş gibi sevinsin. Mersin’de yaşayan herkesin başkanı olmaya adayım. Körü körüne bir partinin, bir vaatler silsilesinin peşinden koşmak devri bitti” dedi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, Mersin Otogalericiler Sitesi’ni gezerek esnafla ve otomobil alışverişi yapan vatandaşlarla görüştü. Seçer daha sonra Eğriçam Mahallesi’nde 3 ayrı kahvehanede vatandaşlara hitap etti.

Seçer, “Memlekete hizmet edeceğiz, bunun için yola çıktık. Belediye başkanının hangi partiden olduğu önemli değil. Önemli olan memlekete hizmet edecek, belediyenin parasını çarçur etmeyecek, insanlar arasında ayrımcılık yapmayacak başkanı seçmek” dedi.

Belediye başkanı olduğunda, belediyeye uğramadan maaş alanları göndereceğini, işinin başında olan, alın teriyle çalışan emekçileri ise koruması altına alacağını belirten Seçer, “Çoluğuna çocuğuna ekmek götürmek için çalışan, belediyenin yükünü çeken emekçi kardeşlerim işten atılmak korkusu yaşamasınlar. Onlar Vahap Seçer’in kanatları altında olacak” ifadelerini kullandı.

 

BEN SEÇİLİRSEM, HERKES KENDİ ADAYI SEÇİLMİŞ GİBİ SEVİNSİN

 

Mersinlilerin artık değişim istediğini, bu değişimin yolunun da seçimlerden geçtiğini belirten Vahap Seçer şunları söyledi:

“Bu seçimde farklı bir şey yapalım. Takım tutar gibi parti tutmayalım. Mersin özel bir şehir. Bu seçimde Ak Parti aday çıkarmadı. Sanırım HDP de aday çıkarmayacak. Ak Parti ve HDP seçmeni kardeşlerime sesleniyorum. Gelin bu seçimde partileri bir yana bırakalım. Zaten adayınız da yok. Ben Ak Partilinin de, HDP’linin de adayıyım. İyi Partililer adaylarını beğenmiyorsa onların da adayıyım. Ben seçilirsem Ak Partili de, HDP’li de, MHP’li de, İyi Partili de kendi adayı seçilmiş gibi sevinsin.  Ben Mersin’de yaşayan herkesin başkanı olmaya adayım. Körü körüne bir partinin, bir vaatler silsilesinin peşinden koşmak devri bitti.”

 

REFAH PROJELERİNE İMZA ATACAĞIZ

 

Toplantılarda, belediye başkanı olması durumunda hayata geçirecekleri projeleri başlıklar halinde anlatan Vahap Seçer sözlerini şöyle sürdürdü:

“Mersin ekonomik potansiyelini projelerle, yatırımlarla açığa çıkaracak belediye başkanı olmak istiyorum. Mersin’de refahı yükseltecek projelerimiz var. Yeni organize sanayi bölgeleri, yeni küçük sanayi siteleri, ihtisas ticaret bölgeleri isteniyor. Bunların hepsini projelendirdik, yapacağız. 4 üniversitede 60 bin öğrencimiz var. Buralarda mucit çocuklar var. Onlar için ileri teknoloji kampüsleri kuracağız. Mersin’de ulaşımla ilgili sıkıntılar var. Şehir Hastanesi’ne, üniversiteye ulaşım çok zor. Metro projesini yenileyeceğiz ve Mersin’e metro yapacağız. Bunlar ekonomik projelerimiz. Sosyal projelerimizi de hazırladık. Çocuk, gençlik, kadın etkinlik merkezleri yapacağız. Yaşlı bakım evleri yapacağız. Yaşlılarımızın çocuğu olacağız. Şiddet gören kadınlara sahip çıkacağız.”





 
  HABER ARA
 
 
  
  FLAŞ HABER
  EN ÇOK OKUNAN
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
  SOSYAL MEDYA

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

fotohaber.net | İnternet Gazetesi | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
fotohaber.net © Copyright 2005-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA