HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    FOTOHABER    |    SPOR
 
 
MGC YÖNETİMİ VALİ SU VE BAŞKAN SEÇER’İ ZİYARET ETTİ.


28 Ocak 2020 Salı 16:34

MGC Yönetimkurulu başkanı KayaTepe,Mersin Valisi Ali İhsan Su ve Mersin Büyük Şehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e MGC’nin tarihcesi ve gazetecilerin sorunlarıkonusunda bilgi verdi.

 

MGC Yönetiminin Vali Ali İhsan Su’yu ziyaretinde; MGC Yönetim Kurulu Başkanı R. Kaya   Tepe, Valiye cemiyetin tarihi ve üye yapısı hakkında bilgi verdi. Ardından gazetecilik mesleğinin sıkıntılı bir süreçten geçtiğine de değinen Başkan Tepe, “Teknolojinin gazetecilere kolaylık sağlayacağını düşünürken teknolojinin gazetecilere sıkıntı yarattığını gördük.  Vatandaş gazeteciliği olarak tabir ettiğimiz telefonla fotoğraf çekilmesi ve altına iki satır yazı yazılması ciddi manada gazetecilere sıkıntı yaratıyor. Ama önümüze bakıyoruz. Teknolojiye karşı çıkmak zamanında matbaaya karşı çıkmak gibi bir şey olur. O yüzden o entegrasyonu sağlamamız lazım. Mersin Gazeteciler Cemiyeti de bunu en iyi şekilde üyelerine yapacaktır.” dedi.

Mersin Valisi Ali İhsan Su ise, MGC Başkanı R. Kaya Tepe ve Yönetim Kurulu Üyelerine yeni görevlerinden dolayı hayırlı olsun dileğinde bulundu. MGC Yönetiminin ne kadar önemli bir iş üstlendiğini dile getiren Vali Su, “Halkımızın haber alma ihtiyacını karşılamak için sizler ve tüm gazeteciler can siperane bir şekilde gayret ediyorsunuz. Doğru haberle insanlarımızı buluşturmak ve kamuoyunu aydınlatmak anlamında basının yaptığı iş çok önemli. Bu nedenle hepinize yeni görevinizde başarılar diliyorum. Güzel hizmetler yapmanızı temenni ediyorum.” dedi.

MGCYÖNETİMİNİN BAŞKAN SEÇER’E İADE-İ ZİYARETİ

MGC Başkanı Rüstem Kaya Tepe, MBB Başkanı Vahap Seçer’e seçim sürecinde sergilemiş olduğu duruş ve seçimden sonra yönetime göstermiş olduğu teveccühten dolayı teşekkür ziyaretinde bulunmak istediklerini dile getirdi. Son zamanlarda ülke genelinde yaşanan üzücü olaylara da değinen Başkan Tepe, “Türkiye genelinde gerek şehitlerimiz olsun, gerekse Elazığ, Malatya’daki deprem olsun sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz.Tabi ülkemiz ve devletimiz bunun üstesinden gelecek güçtedir. En son Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerinin göstermiş olduğu üstün çaba hakikaten gururumuzu okşadı. Bu anlamda da sizin nezdinizde arkadaşları tebrik ediyoruz.” diye konuştu.

“MGC YÖNETİMİ BASIN CAMİASINA ÇOK ŞEY KATACAKTIR”

Kendisini ziyaret eden MGC Yönetim Kurulu Üyelerine hayırlı olsun dileklerinde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, yeni yönetimin alanında deneyimli kişilerden oluştuğunu ve mevcut yönetimin Mersin basın camiasına çok şey katacağına inandığını ifade etti. Başkan Seçer, “Sayın Başkan’ın deneyimli olmasından kaynaklı bir güven telkin ettiğini söyleyebilirim. Hem kendisi hem de yönetim kurulu üyeleri bu meslekte deneyimli insanlar. Basın camiasına mutlaka olumlu katkı yapacaksınız diye düşünüyorum. Yerel yönetimlerle cemiyetin iletişimi son derece önemli. Birbirimizin sorunlarına eğilmemiz lazım, birbirimizi tamamlayan unsurlarız çünkü.” dedi.

“BASININ YAPTIĞIMIZ İŞLERİ DEĞERLENDİRMESİ BİZLER İÇİN ÇOK KIYMETLİ”

Mersin ve Mersin halkı için iyi hizmetler vermek istediklerini, bu doğrultuda yapılan işlerin basın tarafından değerlendirilmesinin kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayan Başkan Seçer, konuşmasına şu şekilde devam etti:  “Bu kente dair iyi şeyler yapmak istiyoruz. Yanlış ve hata yapmak istemiyoruz mümkün olduğu kadar. Her zaman söylediğim gibi, alanında deneyimli ve tarafsız kalemlerin bu konuda yapacağı değerlendirmeler feyz alabilmemiz adına çok kıymetli. Ben bir yönetici olarak basının bizim yönetim anlayışımıza, aldığımız kararlara olumlu veya olumsuz müdahil olmasının önemli olduğunu düşünüyorum. Olumluysa mutlu oluruz. Yaptığımız demek ki doğrudur deriz, olumsuzsa yaptığımız yanlışlardan döneriz.”

“MERSİN’E VERDİĞİMİZ DEĞERİ YAPACAĞIMIZ HİZMETLERLE TAÇLANDIRMALIYIZ”

Mersin’in her anlamda çok önemli bir kent olduğunu ve bu önemli kente hep beraber, el ele vererek hizmet yapılması gerektiğini söyleyen Başkan Vahap Seçer, “Stratejik olarak muazzam bir kentte yaşıyoruz, bunun değerini bilmemiz lazım ve bu değeri de yapacağımız yeni hizmetlerle de daha da taçlandırmamız lazım. Umut ediyorum bunu hep beraber yapacağız. Ben tekrar başarılar diliyorum sizlere. Bu dönemde çok önemli katkılar yapacağınızı düşünüyorum. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum, onur verdiniz.” Şeklinde konuştu.





 
  HABER ARA
 
 
  
  FLAŞ HABER
  EN ÇOK OKUNAN
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
  SOSYAL MEDYA

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

fotohaber.net | İnternet Gazetesi | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
fotohaber.net © Copyright 2005-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA