HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    FOTOHABER    |    SPOR
 
 
Aşut’tan Kahramanlı’ya ders gibi cevap


21 Haziran 2011 Salı 13:06

MTSO Başkanı Şerafettin Aşut’un bir ulusak gazeteye verdiği röportajda söylediği “MİY’nun kurumsal bir yapıya kavuşması, güçlü bir yönetimle devam etmesi ve Mersin’in tüm dinamikleri ile takımının arkasında durması, MİY’ndan bir şeyler alacak olan değil, ona bir şeyler verecek kişilerin yapılanma içerisinde olması sadece benim değil MİY’nun yönetimi de dahil herkesin temennisidir” demesi Ali Kahramanlı’yı kızdırdı.

 

 

          Ali Kahramanlı’nın Aşut’a şu cevabı vermişti ;

 

"Sayın Aşut, bugüne kadar acaba takımın hiç yanında yer alıp, ’Neler yapabiliriz?’ sorusuna cevap aradı mı? Ya da hiç kombine bilet satın aldı mı? Kulübümüze icra memurlarının geldiği günleri unutmadık.

 

O zaman kimler kulübe sahip çıktı? Ben yönetim kurulumla beraber, takımı her zaman sahiplendik. Bank Asya 1. Lig’e bile çıkması çok güç olan takımı Süper Lig’e yükselttik. Bugüne kadar sesi çıkmayanların, bugün gelip yönetimi suçlayacak sözler söylemeye hakkı yok. Kulübümüzün 15 milyon TL civarında borcu var. Sayın Aşut gelip bu borcu ödesin, hemen genel kurula gidelim.

 

Taşın altına elini sokmayanların, bizi eleştirmeye hakkı yok. Mersin İdmanyurdu’nun oldukça güçlü bir yönetimi var. 2 yıl gibi bir sürede takımı getirdiğimiz nokta da bunun ispatıdır.

 

İşte, Şerafettin Aşut’un Ali Kahramanlı’ya cevabı..

 

19 Haziran 2011 tarihinde bir ulusal gazetemizin bölge ekinde çıkan ve Mersin İdman Yurdu’nun gösterdiği başarısı, gelecekteki durumu ve Mersin ekonomisine yapacağı katkı ile ilgili görüşlerimin sorulduğu bir röportajda söylediğim şeylerin MİY Kulübü Başkanı Sayın Ali Kahramanlı tarafından yanlış anlaşılması, kendisine bazı çevreler tarafından kötü niyetli bir şekilde aktarılarak ve haddini aşan bir şekilde yorumlanarak kendisinin suni bir polemiğe itilmesi beni çok üzmüştür.

 

Yıllardır başında bulunduğum kurumların hiçbirini basın üzerinden konuşma kolaycılığı ve yanlışlığına düşürmedim. Bir saatlik röportajın sadece birkaç dakikalık alıntısının bu kadar yanlı ve yanlış yorumlanmasını ve sanki MİY Başkanını ve yönetimini eleştiriyormuş durumuna düşürülmemi haksız buluyorum. Söylediğim şeyler MİY’nun bugünkü Başkanı, Yönetim Kurulu ve MİY’nun bugünkü durumu ile ilgili olmayıp, bundan sonraki iyi temennilerimizden ibarettir. Bırakın eleştiriyi, geleceğe ait iyi niyetli bir temenniyi bile bu derece yanlış yorumlamak hak etmediğimiz bir durumdur. Bu iyi temennilerimizi bir eleştiri gibi algılamak ve sunmak tamamen art niyetli kişilerin boş çabalarıdır.

 

Başında olduğum her kurumda Mersin’in farklılıklarını bir potada eritmeye çalışmış, ayrıştıran değil hep birleştiren olmuş, Mersin’in her düzeyde birliğini ve beraberliğini öne çıkarmış bir kişi olarak böyle polemiklerle ayrışmalara neden olmayacağımı herkes bilir. Başarısıyla gurur duyduğumuz kulübümüzü, yöneticilerini eleştiriyor havası yaratmak, bu basit kavga görüntülerinden menfaat bekleyen birkaç kişiyi memnun etmekten başka bir işe yaramayacaktır.

 

Ben söylediğim şeylerin arkasındayım. MİY’nun kurumsal bir yapıya kavuşması, güçlü bir yönetimle devam etmesi ve Mersin’in tüm dinamikleri ile takımının arkasında durması, MİY’ndan bir şeyler alacak olan değil, ona bir şeyler verecek kişilerin yapılanma içerisinde olması sadece benim değil MİY’nun yönetimi de dahil herkesin temennisidir. Satırların arasında bir şeyler aramayı bırakmalı ve Mersin için tek vücut olmalıyız. Mersin İdman Yurdu’nun bu başarısını, yönetimini, teknik ekibini, oyuncularını, taraftarını, az veya çok, destek veren tüm kişi ve kurumları tekrar kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.





 
  HABER ARA
 
 
  
  FLAŞ HABER
  EN ÇOK OKUNAN
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
  SOSYAL MEDYA

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

fotohaber.net | İnternet Gazetesi | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
fotohaber.net © Copyright 2005-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA