HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    FOTOHABER    |    SPOR
 
 
Mersin ASİAD Genel Kurulu Yapıldı


21 Eylül 2011 Çarşamba 13:12

Mersin Akdeniz Sanayici ve İşadamları Derneği (Mersin ASİAD) 5. Dönem Genel Kurulunu yaptı. Atlıhan Otel’de gerçekleştirilen Genel Kurul’da, Mersin ASİAD Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Mehmet İlhan seçildi. Divan Başkanlığı’nı yapan Hikmet Elçiçeği, yeni yönetimin tüm Mersin ASİAD üyeleri, ilimiz ve ülkemiz adına hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

 

Mersinin sivil toplum kuruluşlarından Mersin ASİAD Genel Kurulunu 17 Eylül’de gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan yoğun katılımlı Genel Kurulu yönetmek üzere Divan Başkanlığına Hikmet Elçiçeği seçildi. Divan Kurulu’nun belirlenmesinden sonra faaliyet raporunu  sunmak üzere Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Sadıkoğlu kürsüye gelerek, son Genel Kurul’dan bugüne kadar gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Mersin ASİAD olarak Mersin ve Türkiye’nin tanıtımı adına birçok çalışmanın altına imza attıklarını belirten Sadıkoğlu, Mersin’in gelişmesini sağlayacak her türlü projeye destek vereceklerini söyledi. Göreve gelecek olan yeni yönetim kuruluna başarılar dileyen Sadıkoğlu, değişimin bir bayrak yarışı, önemli olanın birliktelik ve dayanışma olduğunu ifade etti.


Gökhan Sadıkoğlu’nun konuşmasının ardından yeni yönetim ve denetleme kurulu seçimi için oylama yapıldı. Listelerin oylamaya sunulmasıyla, Genel Kurul’da Mehmet İlhan  Mersin ASİAD Yönetim Kurulu Başkanı seçildi.


Yeni Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet İlhan, duygu ve temennilerini paylaştığı konuşmasında, Genel Kurulu selamlayarak; “Bugüne kadar özverili çalışmalarıyla derneğe büyük katkıları olan Yönetim Kurulu’na çok teşekkür ediyorum” dedi. Ünlü düşünür Göthe’nin, “’’EĞER KENDİ KENDİNİZE İNANIYORSANIZ DİĞER KİMSELERDE SİZE İNANACAKTIR.‘” sözüyle konuşmasına devam eden İlhan; “Derneğimizin ne kadar güçlü olduğuna inanırsak, ilimiz ve ülkemiz için başaramayacağımız şey yoktur” ifadelerini kullandı. Mersin ASİAD’ın yıllardır hizmet veren en büyük sivil toplum kuruluşlarından olduğunu belirten İlhan; “Amacımız, yeni yönetimle birlikte derneğimizi daha iyi yerlere getirmek, ve ülkemize daha faydalı faaliyetlerde bulunmaktır. Bunları gerçekleştirmek içinde üretici seminer ve programlara ağırlık vermek hedeflerimiz arasındadır” dedi. İş dünyası örgütlerinin devletin gören gözü, duyan kulağı olduğunu bu sebeple dernek olarak kendilerine büyük görevler düştüğünü söyleyen İlhan, ciddi bir potansiyele sahip olan Mersin’in, girişime ihtiyacı olduğunu kaydetti. Bu anlamda gerek sanayi gerekse turizm alanında ki çalışmaların hızla tamamlanarak, sonuçlandırılması gerektiğini söyleyen İlhan, üyeleri selamladıktan sonra yeni yönetime başarılar diledi.


Genel Kurul, görevini devreden 4.dönem Yönetim Kurulu’na katkı ve çalışmalarından dolayı plaket takdim edilmesinin ve yeni Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet İlhan’ın tebrikleri kabulünün ardından sona erdi.



 Yeni Yönetim Kurulu şu şekildedir;          


ASİL



YEDEK

Mehmet İlhan


Nuh Yükselgümgör

Sabahattin Memiş


İsa Altuntaş

Erhan Işık


Behlül Yüksel

Mehmet Sevindir


Orhan İlhan

Behçet Memiş


Yusuf Karslı

Çetin Battal


Ahmet Bulut

Ahmet Kodaz


Ahmet Durak

 

                               Denetleme Kurulu


ASİL


YEDEK

Hikmet Elçiçeği


Hasan Basri Nalbant

Osman Şeker


Mustafa Yazıcıoğlu

Erhan Gürpınar


Abdullah Durak





 
  HABER ARA
 
 
  
  FLAŞ HABER
  EN ÇOK OKUNAN
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
  SOSYAL MEDYA

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

fotohaber.net | İnternet Gazetesi | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
fotohaber.net © Copyright 2005-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA