HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    FOTOHABER    |    SPOR
 
 
ASİAD Yönetimi Vali Güzeloğlu’nu ziyaret etti


12 Ekim 2011 Çarşamba 09:58

Mersin Akdeniz Sanayici ve İşadamları Derneği (Mersin ASİAD) Yönetim Kurulu’nu makamında ağırlayan Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Mersin’in artık eski günlerinden sıyrılarak daha iyi seviyelere geldiğini belirtti. Böyle bir dönemde Mersin ASİAD’a büyük görevler düştüğünü belirten Güzeloğlu, yeni yönetime hayırlı hizmetlerde bulunması temennisinde bulundu. Ziyarette, Mersin ASİAD Yönetim Kurulu yeni dönemle birlikte Mersin adına gerçekleştirmeyi hedefledikleri çalışmalar ve projeler hakkında bilgi vererek, Vali Güzeloğlu’nun görüşlerini aldı.

 

 

 

Mersin’in giderek güçlendiğini ve her alanda ilerlemelerin devam ettiğini söyleyen Vali Güzeloğlu yapılan fuarlar, yatırımlar ve gerçekleştirilecek olan birçok projeyle Mersin’in daha güçlü bir yapıya kavuşacağını belirtti. Gelecek dönemde 3. ORGANİZE Sanayi Bölgesi’nin faaliyete geçirilmesi, havaalanı projesi, 2013 Akdeniz Oyunları ve daha birçok çalışmanın Mersin’in bölgedeki konumunu tamamen değiştireceğine işaret eden Güzeloğlu, Mersin ASİAD üyesi işadamlarından, tüm bu alanlarda girişimlerde bulunmalarını istedi.

Mersin’in her alanda ilerlediğini belirten Güzeloğlu, bunu Mersin İdman Yurdu’nun başarılarıyla da kıyaslayarak; “Gaziantep’i ve Antalya’yı yendik, Kayseri zor kurtuldu. Mersin ekonomik alanda da bu illeri geride bırakıyor ve bölgede ağırlığını koyuyor” dedi.

 

Yeni yönetim üyeleriyle tek tek tanışarak faaliyet gösterdikleri sektörler hakkında bilgi alan Güzeloğlu  “Sürekli gelişen ve büyüyen Mersin’de ASİAD’a daha büyük görevler ve sorumluluklar düşüyor. Mersin ASİAD ilimize ekonomik ve sosyal anlamda çok büyük katkılar sağlıyor” ifadelerini kullandı. Göreve geldiğinden bu güne kadar Mersin ASİAD ile çok keyifli ve verimli bir işbirliği gerçekleştirdiklerini belirten Güzeloğlu, devlet olarak kentimizin ve ülkemizin gelişmesine katkı sağlayacak her türlü çalışmada, desteklerini esirgemeyeceklerini söyledi. “Mersin ASİAD’ın yakında tamamlanacak olan yeni hizmet binası ile daha büyük ve daha güzel çalışmalara imza atacağından şüphem yok” diyen Güzeloğlu, yeni yönetime başarılar diledi.

 

Mersin ASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet İlhan yaptığı konuşmada yeni yönetim olarak hedeflerini çok yüksek tuttuklarını ve Mersin’in kalkınması ve birçok projenin hayata geçirilmesi amacıyla çalışmalara başladıklarını ifade etti. İlhan, bu kapsamda TUSKON ile işbirliği yaparak ‘ticaret ve yatırım ikili iş heyeti görüşmeleri’ adı altında ilk resmi ziyareti geçen hafta Meksika’ya düzenlediklerini belirtti. Türkiye ile Meksika arasında ki ilişkileri artıracak bir takım görüşmeler gerçekleştirdiklerini söyleyen Mersin ASİAD Başkanı, Meksika’nın başkenti Mexico City’de ‘Dış Ticaret Yatırım ve Teknoloji Konseyi’ ve ‘Mexico City Ticaret Odası’ ile ticari anlamda ikili iyi niyet anlaşmalarının imzalandığını kaydetti.

 

Mersin ASİAD Yönetimi, Vali Hasan Basri Güzeloğlu’na Meksika hatırası olarak, meşhur Meksika şapkası hediye etti. 





 
  HABER ARA
 
 
  
  FLAŞ HABER
  EN ÇOK OKUNAN
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
  SOSYAL MEDYA

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

fotohaber.net | İnternet Gazetesi | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
fotohaber.net © Copyright 2005-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA