HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    FOTOHABER    |    SPOR
 
 
CHP Üyesi AV: İzzet ULUDAĞ yazdı


10 Eylül 2015 Perşembe 10:00

İÇ ÇATIŞMA, KARDEŞ KAVGASI VE BÖLÜNME KAPIMIZDA CESARET VE YÜKSEK BİLİNÇ GEREKTİREN GÜNLERDEYİZ

 

(Özellikle ATATÜRKÇÜ ve CHP'li arkadaşların, tarihi mirasa sahip çıkmak için bu günlerde bu tür kışkırtma ve tehlikelere karşı daha dikkatli olmaları gerekmektedir. Bu sayfalarda elbette resim vb paylaşmalar yapılacaktır. Ancak bu tür günlerde işin aslını öğrenmek ve paylaşmak da önemli ve milli bir görevdir. Atatürk'ün bu gün bize verdiği görev tam da budur.)

Emperyalist Tehlike Giderek Şiddetini Arttırıyor.

Bölücü ve Gerici Terör Örgütlerinin Provokasyonlarına ve ABD, İSRAİL ajanlarının, CIA ve MOSSAD’ın Ülkemizdeki Oyunlarına Dikkat!

Dün yaşanan bombalı eylem, Büyük Orta Doğu Projesinin bir parantezinin kapanıp diğerinin açıldığı bir sürece işaret etmektedir.

Fail olarak kim gösterilirse gösterilsin, nesne Türkiye’nin bütünlüğüdür.

Amaç, çatışma ve kargaşa yaratarak Türkiye’nin ateş çemberine dönüştürülmesi ve ülkenin bölünmesidir.

Birkaç günden bu yana özellikle PKK tarafından yapılan “Silahlanın!” çağrısı, buna bağlı olarak HDP’den yükselen “Öz savunma güçlerimizi kuracağız” beyanı, gelişmeleri okuyamayan ve iyi niyetli unsurların sözüm ona “Kobani’ye yardım” adı altında bölgeye götürülme çabası, HDP Eşgenel Başkanı’nın “arkamızı Rojava’ya, PYD’ye, YPG'ye dayadık” açıklaması, yeni bir parantezin açıldığını açıkça göstermektedir.

Bu patlayan ve 32 yurttaşımızın, pırıl pırıl gencimizin katledilmesine ve 100’ün üzerinde kardeşimizin yaralanmasına yol açan bombanın IŞİD tarafından konulduğu söylense de, bu sonuç itibari ile asla IŞİD’in yapacağı bir eylem olamaz.

Bu eylem, bu bölgede patlayan bomba, bu kadar gencin ölmesi ve yaralanması IŞİD’e hiçbir yarar sağlamayacaktır. Aksine IŞİD’e olan tepkiyi arttıracak bir sonuca neden olacaktır.

İstenen tam da budur.

PKK/PYD gibi güçlerin masum olarak tanıtılması ve “masumiyetlerinin” karşılığının bunlara yardım olarak geri dönmesine hizmet etmesidir.

Bu açıkça emperyalist bir oyundur. Türkiye'ye ve bölge devletlerine ve hatta Dünya'ya karşı büyük bir meydan okumadır.

ABD açıkça hiç sakınmadan, gocunmadan söylemiştir. “PKK ve -HDP Eş Genel Başkanı'nın sırtını dayadığı- PYD bizim kara gücümüzdür.”

ABD’ye bağlı olarak BOP’nin hayata geçirilmesine hizmet için faaliyet gösteren PKK/PYD’nin hem suçlu, hem de güçlü olma çabasına karşı bütün milletimizin ve partilerimizin ve elbette TSK’nin uyanık olma ve gerekli önlemleri alma zamanıdır.
İş işten geçmeden gençlerimiz ve halkımız bilgilendirilmeli, TSK ve güvenlik güçleri derhal seferberlik ilan etmelidir.

İşte başta PKK/PYD’yi masum gören, onlara yardımı bir “insani görev” olarak düşünen gençlerimizin yüksek bilince bu nedenle her zamankinden daha da fazla ihtiyacı vardır.

Kaş yapayım derken bütün bölge haklarının gözünü çıkarmak, çevreyi ateşe atmak da vardır.

İnsanlık tarihi, bu tür kışkırtmalarla doludur. Gençlerin heyecanı, emperyalist saldırı ve bölücülüğüne yem yapılmamalıdır.

Zaman rüzgâra kapılıp savrulduğun yere gitme zamanı değildir.
Tespiti doğru yapmak, yığınağı hatasız inşa etmektir. 
Gün, sivil uyanıklık ve askeri seferberlik zamanıdır.

Av. İzzet ULUDAĞ





 
  HABER ARA
 
 
  
  FLAŞ HABER
  EN ÇOK OKUNAN
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
  SOSYAL MEDYA

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

fotohaber.net | İnternet Gazetesi | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
fotohaber.net © Copyright 2005-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA