HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    FOTOHABER    |    SPOR
 
 
Çorlulu Gazetecilerin Gözleri Dünyagöz’e Emanet


14 Şubat 2017 Salı 08:44

Çorlu Gazeteciler Derneği ve Dünyagöz Çorlu Hastanesi arasında hizmet protokolü imzalandı. Protokol uyarınca Çorlu Gazeteciler Derneği üyeleri Dünyagöz Hastanesi’nin tüm hizmetlerinden indirimli yararlanabilecek.

 

Çorlu’da açıldığı günden beri binlerce hastanın göz hastalıklarına çözüm getiren DünyagözÇorlu ve Çorlu Gazeteciler Derneği arasında hizmet protokolü imzalandı. Dünyagöz Çorlu Hastanesi’nde Hastane Müdürü Yavuz Çınkıt, Çorlu İş Geliştirme Uzmanı Eda Tütüncüler ve Çorlu Gazeteciler Derneği Başkanı Levent Silistre’nin katılımlarıyla gerçekleştirilen imza töreni ileÇorlu Gazeteciler Derneği üyelerinin ve birinci derece yakınlarının göz sağlığını Dünyagöz Çorlu’nun deneyimli hekimlerine emanet etti.

Sadece Çorlu’daki değil Tekirdağ il genelindeki meslek mensuplarını aynı çatı altında buluşturan Çorlu Gazeteciler Derneği ve Dünyagöz Çorlu Hastanesi arasında hizmet anlaşması protokolü imzaladı. Dünyagöz Çorlu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen imza töreniyle birlikte Dernek üyeleri ve birinci derece yakınları, kurulduğu günden bu yana Çorluluların göz sağlığına ilişkin problemlerine çözümler üreten Dünyagöz Çorlu’nun hizmetlerinden faydalanacak.

Dünyagöz Hastaneler Grubu’nun kurulduğu ilk günden bu yana özel sağlık sektöründe öncü ve yenilikçi bir marka olarak kaliteli sağlık hizmeti vermeye odaklandığına dikkat çeken Hastane Müdürü Yavuz Çınkıt: “Öncü bir marka olmak sektöre yön vermeyi gerektirir. Biz de binlerce vaka deneyimi bulunan uzman hekimlerimiz ve sürekli yenilenen teknolojimizle miyop, hipermetrop ve astigmat tedavisinde kullanılan ileri lazer teknolojisi SMILE’dan, ileri teknoloji ürünü akıllı göz içi merceklerinin kullanıldığı katarakt ameliyatlarına; mikro cerrahi tecrübesi gerektiren kornea hastalıklarının tedavisinden, diyabete bağlı göz hastalıklarının tedavisine; retina hastalıklarından, göz nörolojisi, göz çevresi estetiği, glokom ve üveit tedavisine kadar yetişkin ve çocuk göz sağlığına dair tüm alanlarda tam donanımlı teşhis ve tedavi hizmeti sunuyoruz” dedi.

Dünyagöz Çorlu olarak göz sağlığı hizmeti almak için başvuran her hastanın kendi özelinde değerlendirildiğini belirten Çınkıt: “Hastalarımızın şikayetleri ne olursa olsun, hastalarımız uzman hekimlerimiz tarafından detaylı ve kapsamlı bir muayeneden geçirilerek, sadece kendilerine özel kişiselleştirilmiş tedavi yöntemleriyle hizmet almaktadırlar. Bu ise çok zorlu vakalarda bile başarı olarak bize geri dönmektedir” diye konuştu.

Dünyagöz Hastaneler Grubu hakkında da bilgiler veren Çınkıt: “1996 yılında hizmet vermeye başlayan Dünyagöz, gözün tüm branşlarında ve en gelişmiş teknolojilerle sunduğu yüzlerce farklı tedavi yöntemiyle göz ve göz çevresi sağlığına dair sorunlara çözüm getiriyor. Ülkemizde branş hastaneciliği ile yeni bir dönem başlatan DünyagözHastaneler Grubu, günde 8 bin poliklinik ve bin ameliyat kapasitesiyle yurt içi ve yurt dışında toplam 25 ayrı noktada ilkeli sağlık hizmeti veriyor. Dünyagöz, sürekli yenilenen eksiksiz teknolojisi, öğretim üyesi ve uzman doktorlardan oluşan 300 kişilik deneyimli medical kadrosu, 2 bin 500’e yakın personeli ve çağdaş yönetim anlayışıyla kısa sürede dünyanın sayılı merkezleri arasında yerini aldı. Türkiye çapında İstanbul, Ankara, Antalya, İzmit, Adana, Samsun, Tekirdağ, Bursa, Konya, Sakarya v eGaziantep’te olmak üzere 11 ayrı ilde 20 şubeve yurt dışında Almanya’nın Frankfurt ve Köln, Gürcintan’ın Tiflis, Azerbaycan’ın Bakü ve Hollanda’nın Amsterdam şehirlerinde olmak üzere 5 ayrı noktada hizmet veren Dünyagöz Hastaneler Grubu, Türkiye’ninAvrupa’daki ilk ve en büyük yatırımını Almanya’nın Frankfurt kentinde gerçekleştirdi. Yatırımlarına aynı hızla devam edecek olup 2017’de İzmir’deki yeni merkezile birlikte daha geniş bir coğrafyaya yayılmayı hedefleyen grup, Türkiye’de sağlık turizminin öncülüğünü üstlenerek dünyanın 107 ayrı yabancı ülkesinden yılda yaklaşık 96 bin hastaya hizmet veriyor.

Konuşmaların ardından Çorlu Gazeteciler Derneği’nin üyeleri ile birinci derece yakınlarına indirimli sağlık hizmeti sunan kurumsal indirim anlaşması Dünyagöz Çorlu Hastanesi Müdürü Yavuz Çınkıt ve Çorlu Gazeteciler Derneği Başkanı Levent Silistre tarafından imza altına alındı. 





 
  HABER ARA
 
 
  
  FLAŞ HABER
  EN ÇOK OKUNAN
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
  SOSYAL MEDYA

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

fotohaber.net | İnternet Gazetesi | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
fotohaber.net © Copyright 2005-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA