HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    FOTOHABER    |    SPOR
 
 
BİLLBOARD İHALESİ İLERİ BİR TARİHE ERTELENDİ


25 Nisan 2012 Çarşamba 22:43

BİLLBOARD İHALESİ YAPILIRKEN MGC BAŞKANI ÜNAL ORTALIKTAN KAYBOLDU

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisinde bulunan açık hava reklamcılığı Billboard ihalesi, katılımcı firma tarafından yapılan itiraz üzerine ileri bir tarihe ertelendi.

HABER - İBRAHİM CENGİZ IŞIK

Mersin Büyükşehir Belediyesi Encümen toplantı salonunda Genel sekreter Uğurhan Kilisli Başkanlığında toplanan ihale komisyonu Yıldız Ada Petrol Reklamcılığın itirazı üzerine ihaleyi ileri bir tarihe erteledi.

Daha önceden 5 firmanın katılacağı açıklanan Billboard ihalesine tek bir firma olarak İstanbul Merkezli Karma Açık Hava Reklamcılık A.Ş. katılıp teklif vermezken, Mersinli firma olan Yıldız Ada Petrol ise yer tespiti yapılmadan teknik hatalardan arındırılmadan ihale yapılamayacağını belirterek yapılan ihaleye itiraz etti.

Büyükşehir Belediyesi Encümen toplantı salonunda yapılan ihaleye basın mensubu alınmazken, kısa süren toplantı sonrasında belediye koridorunda itiraz eden firma yetkilileri ve Genel sekreter Uğurhan Kilisli arasında ufak bir tartışma çıktı. Evraklarda eksiklik olduğunu dile getiren Belediye yöneticileri firma yetkilerine bilgi vererek ortalık sakinleşti.

Konu hakkında bilgi veren Yıldız Ada Petrol Reklamcılık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Bozkurt; “Mersinde açık hava reklamcılığı ihalesi yapılmaktadır. Yer tespiti yapılmadan teknik hatalardan arındırılmadan ihale yapılmak istenmektedir” dedi

Firmalarının yerli bir firma olduğunu ifade eden Bozkurt; “burada yapılmak istenen uygunsuz duruma müdahale ettik. İtiraz dilekçesi sunduk. Yer tespiti, ürünlerin nereye konulacağı tam tespit yapılmadan bu ihalenin yapılması teknik olarak bir hatadır. Bu itirazımızı ilgili hukuki yollarla dile getirmiş bulunmaktayız” diye konuştu.

Teklif sunamadıklarını kaydeden Ada Petrol Reklamcılık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Bozkurt; “teknik hata olduğunu bunun giderilmesi ve yeniden ihale yapılmasını talep ettiklerini” söyledi.

Diğer yandan ihale ile ilgili MGC tarafından bilgilendirme mail’i geçilmesine rağmen yapılan ihaleyi hiçbir gazetecinin takip etmemesi ise düşündürücü olması ve gönderilen mail’deki yer ve saatte yanlış olması akıllarda soru işareti bıraktı. Zira MGC’nin gönderdiği Mailde “Değerli meslektaşlarımız;
Uzun zamandır mücadele verdiğimiz billboardlarla ilgili ihale bugün saat 9:30’da Büyükşehir Belediyesi, Fen İşleri’nde yapılacaktır” denmesi ama toplantının öğleden sonra saat 14.00’da Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantı salonunda yapılması’da enterasan bir durum olarak değerlendirildi.

İHALE YAPILIRKEN MGC BAŞKANI ÜNAL ORTALIKTAN KAYBOLDU

Her platformda billboardlara karşı olduğunu dile getiren ve hatta gerekirse Belediye binası önünde çadır kurup yatarız diyen Mersin Gazeteciler Cemiyet Başkanı Ahmet Ünal’ın ise ihalenin yapılacağı yerde olmayışı, konu ile ilgili ne kadar samimi olduğunu gösterirken yapılan ihaleye itiraz eden firmanın sahibi Kemal Bozkurt’un söyledikleri ise düşündürücü olmaktan öte epeyce konuşulacağa benziyor.

Toplantı sonrası belediye binası dışına çıkan Bozkurt MGC Başkanı Ahmet Ünal’la görüştüğünü ve ihaledeki eksiklikleri Ünal’ın kendisine söylediğini ifade etmesi akıllara yıllar önce Büyükşehirdeki bir ihaleye aracılık etmesi gelirken MGC Başkanı Ünal’ın bu işin neresinde olduğu sorusu akıllara geldi.





 
  HABER ARA
 
 
  
  FLAŞ HABER
  EN ÇOK OKUNAN
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
  SOSYAL MEDYA

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

fotohaber.net | İnternet Gazetesi | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
fotohaber.net © Copyright 2005-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA