HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    FOTOHABER    |    SPOR
 
 
Başkan Tuna; “Her Zaman Esnafın Yanındayız”


30 Eylül 2013 Pazartesi 11:49

Toroslar Belediye Başkanı ve MHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, Ahilik Haftası Kutlamaları kapsamında Mersin’de bulunan esnaf odalarını ziyaret etti.

 

         Oda ziyaretlerine Mersin Giyim Eşyası İmalat ve Satıcıları Esnaf Odası ile başlayan Başkan Tuna sırasıyla, Mersin Kahveciler Odası, Mersin Lokantacılar, Kebapçılar, Kafeteryacılar, Tatlıcılar ve Pastacılar Esnaf Odası, Marangoz ve Mobilyacılar Esnaf Odası ile Mersin Elektrik bobinaj ve Benzeri Teknisyenleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.

            Belediye Meclis Üyeleri’nin de eşlik ettiği programda Başkan Tuna, amaçlarının sivil toplum kuruluşları ve kamu kurum ve kuruluşları ile istişareli çalışarak Toroslar’ı daha yaşanabilir bir kent kimliğine ulaştırma yolundaki çalışmalarında fikir alışverişinde bulunmak olduğunu söyledi.

            Esnafın sorunlarını yakından takip ettiklerini ve bu sorunların çözümü noktasında ellerinden gelen çabayı sarf ettiklerini belirten Toroslar Belediye Başkanı ve MHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, esnafın daha önce olduğu gibi bundan sonrada yanında olmaya devam edeceklerini kaydetti.

            Türkiye’de yaşanan herhangi bir kriz ortamında, felakette veya bir sorunla karşılaşıldığında yaşananların ilk önce küçük esnaf ve sanatkârları etkilediğini belirten Başkan Tuna; “Esnafımızın sorunlarını ve dertlerini biliyoruz. Görevde bulunduğum 10 yıldan bu yana sürekli esnafımızı ziyaret ederek, fikir alışverişinde bulunduk. Toroslar ilçemizdeki 5 bin 500 esnafımızın sayısını azaltmadan hayatlarını devam ettirmeleri için Belediye olarak elimizden geleni yaptık. Birlikte yönetme anlayışı içerisinde esnafı ilgilendirecek konularda onlardan gerekli istatistiği alarak hizmetlerimizi bu doğrultuda uyguladık. Bir esnaf dostu olarak esnafımızın hep yanında olacağız. Tüm esnaf odalarımızın Başkanlarına, Yönetim Kurulu üyelerine görev yapacakları süre zarfında başarılarının devamını diliyorum” dedi.

            Sıcak ve samimi ortamda geçen ziyaretlerinde, Mersin Elektrik bobinaj ve Benzeri Teknisyenleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Erol, Mersin Giyim Eşyası İmalat ve Satıcıları Esnaf Odası Başkanı Halim Çavuşoğlu, Mersin Kahveciler Odası Başkanı Nihat Dağdelen, Mersin Lokantacılar, Kebapçılar, Kafeteryacılar, Tatlıcılar ve Pastacılar Esnaf Odası Başkanı Hacı Özkan ile Marangoz ve Mobilyacılar Esnaf Odası Başkanı Ali Cin ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Başkan Tuna; “Esnaf, dayanışmamızın sembolüdür” dedi.

            Başkan Tuna’nın çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve esnafa olan yakınlığını belirten Oda Başkanları ise kendisine her zaman destek olmaya hazır olduklarını söylediler.            Oda Başkanları; “Belediye Başkanımız Hamit Tuna; sinerjisi yüksek, hiçbir zaman yoruldum demeyen, halkın içinde olan bir yöneticidir. Bir insanın arkasında halkın desteği var ise onu hiç kimse yıkamaz. Toroslar’daki hizmetleri görüyor ve yakından takip ediyoruz. Toroslar’ı modern bir şehir yaptı. Atıl alanları tesislere dönüştürdü. Esnafın her zaman sorunlarını dinledi. Kendisine teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz” dediler.

 

Mersin Lokantacılar, Kebapçılar, Kafeteryacılar, Tatlıcılar ve Pastacılar Esnaf Odası’nın ilk Belediye Başkanı Ziyaretçisi Başkan Hamit Tuna oldu.

            Kentin dinamikleri olan sivil toplum örgütleriyle sürekli istişare halinde olan Toroslar Belediye Başkanı ve MHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, esnaf odaları ziyaretleri sırasında Mersin Lokantacılar, Kebapçılar, Kafeteryacılar, Tatlıcılar ve Pastacılar Esnaf Odası Başkanı Hacı Özkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile de görüştü.

             Başkan Tuna ve ekibini yanlarında görmekten büyük mutluluk duyduklarını belirten Mersin Lokantacılar, Kebapçılar, Kafeteryacılar, Tatlıcılar ve Pastacılar Esnaf Odası Başkanı Hacı Özkan, Başkan Tuna’nın Oda’yı ziyaret eden ilk belediye başkanı olduğuna dikkat çekti.

            Özkan; “Mersin’de Odamızı ziyaret eden ilk belediye başkanımız Hamit Tuna’dır. Siyasi görüşü ne olursa olsun bize bir adım yaklaşana biz on adım yaklaşırız. Başkanımız ve ekibi ziyaretlerinden dolayı bizleri gururlandırdı. Esnaf odalarını ziyaret etmesi, esnafın sorunlarını dinlemesi ile esnafın sorunlarının çözümü noktasında imkanları ölçüsünde çalışmalar yapacağına inancımız tamdır” dedi.

            Mersin Lokantacılar, Kebapçılar, Kafeteryacılar, Tatlıcılar ve Pastacılar Esnaf Odası’nı ziyaret eden ilk Belediye Başkanı olmaktan dolayı şeref duyduğunu belirten Başkan Tuna ise meslek odalarıyla olan iletişimlerini her zaman devam ettireceklerini belirterek; “Mersin Lokantacılar, Kebapçılar, Kafeteryacılar, Tatlıcılar ve Pastacılar Esnaf Odası doğrudan insan sağlığıyla ilgili bir branş olması nedeniyle çok önemli bir kuruluştur. Belediye olarak insanlarımızın sağlığından sorumluyuz. Özellikle gıda üreten yerleri sürekli denetliyoruz. Sayın Hacı Özkan ile de bu konuda sürekli istişare halindeyiz. Bizi makamlarında ağırlamalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.





 
  HABER ARA
 
 
  
  FLAŞ HABER
  EN ÇOK OKUNAN
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
  SOSYAL MEDYA

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

fotohaber.net | İnternet Gazetesi | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
fotohaber.net © Copyright 2005-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA