HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    FOTOHABER    |    SPOR
 
 
Tarhan’dan miting gibi gece toplantısı


5 Mart 2014 Çarşamba 10:35

CHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Neşet Tarhan, gittiği her yerde başkan gibi karşılanıyor.

 

 

Mahalle toplantıları mini bir mitinge dönüşen Tarhan, burada açıkladığı projelerle halkın gönlünü fethetmeyi başardı.


Ali Rıza İret Parkı’nda yaklaşık 200 kişi ile bir araya gelerek projelerini anlatan CHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Tarhan “Sizlerin desteği ile Mezitli’ye değer katacağız. Sizlerin oyları ile Mezitli 30 Mart’tan sonra değişerek, gelişecek” dedi.


Açık hava toplantısında projelerini tanıtan Tarhan, “Projelerimiz insan içindir ve insan odaklıdır. Yapacağımız çalışmalar ve sunacağımız hizmetler, Mezitli’nin yaşam kalitesini çağdaş standartlarına ulaştıracak; Mezitli’ye her alanda değer katacak. Bu değişim Mezitli’ye Değer katacak, Mezitli’de yaşam dünden daha güzel olacak."Gençlik ve Çocuk Merkezi" yapacağız ve yönetimini gençlere ve çocuklara bırakacağız. Bu merkezin içerisinde yüzme havuzu, basketbol sahası gibi sportif alanlar bulunacak; Sermaik, heykel, resim, müzik gibi sanatsal çalışmaların yapılacağı atölyelerle, forum ve mini konserlerin yapılacağı mini amfi tiyatro bulunacak. İhtiyacı olanların ücretsiz yararlanabileceği "Mezitli Belediyesi Aşevi"ni yapacağız. İlgili sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği yaparak bir "Hayvan Barınağı" kuracağız. Sokak hayvanlarına yönelik olarak veterinerlik hizmeti sunulacak. Bu hayvanlar için yiyecek-içecek düzeneği sağlanacaktır” dedi.


 “Kadınların kendilerini tam güvende hissedecekleri bir Mezitli yaratacağız”

 

Mezitli’de önceliğin kadınlar olacağını söyleyen Tarhan, ”Kadınlarımızın, ilçemizdeki ekonomik, sosyal, siyasal, kültürel, sanatsal olanaklardan, erkeklerle eşit düzeyde yararlanmalarını sağlayacak bir Mezitli yaratmayı amaçlıyoruz. Mezitli’de öncelik kadınların olacak; bu hizmetler kadınların hayatına değer katacak. Kadın kooperatiflerin kurulmasını destekleyeceğiz. Modern, sağlıklı, güvenli bir kadın Sığınma Evi yapacağız. Bu mekanın gizliliğini korumakta azami özeni göstereceğiz."Kadın" konusunda çalışmalar yapan demokratik kitle örgütlerin "kadın ve kız çocuklarının durumlarını güçlendirici" projelerine her türlü desteği ve katkıyı sağlayacağız."Kadın El Emeği Pazarları" ile kadınlarımızın ekonomik gelir olanağı sağlayacağız. Bütçenin hazırlanmasında toplumsal cinsiyete duyarlılık ilkesini gözeteceğiz. Kadın Danışma ve Dayanışma Merkezleri kuracağız.Kadınların kendilerini tam güvende hissedecekleri bir Mezitli yaratacağız. Bu merkezlerde sanatsal, kültürel, eğitsel, sportif çalışmalar ile gelir getirici işlere dönüşebilecek kurslar düzenleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

“’Mutlu Yaşam Köyü’ sosyal belediyecilikte eşsiz bir örnek olacak”

 

Darda, zorda kalmış, yalnız yaşayan, ya da karı-koca 50 yaşını aşmış, düşük gelirli veya muhtaç durumda bulunan Mezitli’lilerin günlerini rahat, huzur, mutluluk ve güven içinde geçirebilecekleri bir "Mutlu Yaşam Köyü" kuracaklarını da müjdeleyen Tarhan, “Güneş enerjisinden yararlanarak aydınlatılacak olan bu "Mutlu Yaşam Köyü" yanlarında küçük hobi bahçeleri bulunan prefabrik konutlardan oluşacak. Mutlu yaşam Köyü’nde her tür müzik, spor ve sanat çalışmasının yapılabileceği mekanlar olacak. Belirli zamanlarda sinema, tiyatro, konser gibi etkinlikler düzenlenecek. ’Mutlu Yaşam Köyü’ sosyal belediyecilikte eşsiz bir örnek olacak” şeklinde konuştu.





 
  HABER ARA
 
 
  
  FLAŞ HABER
  EN ÇOK OKUNAN
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
  SOSYAL MEDYA

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

fotohaber.net | İnternet Gazetesi | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
fotohaber.net © Copyright 2005-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA